Παιδικά Πάρτυ

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Σε κάθε παιδική μας εκδήλωση οι βασικές παροχές για τα παιδιά περιλαμβάνουν:

ατομικό χυμό, ασφαλεία και αποκλειστική παιδαγωγό για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση όλων των αναγκών τους. Στις βασικές παροχές μας περιλαμβάνεται επίσης “η ώρα του φαγητού” στην παιδική τραπεζαρία με ατομικό μενού, το οποίο διαμορφώνεται εσείς, ανάμεσα από μια πλούσια ποικιλία διαφορετικών γευστικών συνδυασμών.

Ανάλογα με τον αριθμό, την ηλικία και τις προτιμήσεις των παιδιών, μπορούμε να επιλέξουμε  τούρτες σε διάφορες γεύσεις και παραστάσεις, μοντέρνους ανιματέρ με διασκεδαστικά παιχνίδια, καρτούν με την μορφή των αγαπημένων μας ηρώων, πινιάτες με πλούσιο περιεχόμενο, magic show από επαγγελματίες μάγους και θεατρικά δρώμενα!

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟΥΣ

Κατά την διάρκεια του παιδικού πάρτυ, σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε στιγμές χαλάρωσης και συζήτησης με τους καλεσμένους σας ενώ τα παιδιά απασχολούνται σε ξεχωριστό χώρο, σε διάφορες δραστηριότητες και  παιχνίδια, υπό την συνοδεία αποκλειστικών παιδαγωγών.

Ανάλογα με το ύφος που επιθυμείτε να δώσετε στο party σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μία πληθώρα επιλογών για τους συνοδούς.

Μπορούμε να διαμορφώσουμε μαζί ένα party με πλούσια ροφήματα και βουτήματα για τους καλεσμένους σας ή  μια παιδική εκδήλωση, με επιλογή ανάμεσα από μια σειρά ατομικών μενού δεξίωσης, πλούσιες πιατέλες ή λαχταριστές πίτσες με υλικά που προσθέτετε εσείς!

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ

Για τους συνοδούς των παιδιών μπορούμε, να βρούμε την κατάλληλη επιλογή φαγητού και όλων των ειδών ροφημάτων, ανάμεσα από πλούσιες και διαφορετικές παροχές όπως πλούσια ατομικά μενού δεξίωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας  σύμβουλος διοργάνωσης της BOA VISTA, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε το παιδικό σας  party  εύκολα, γρήγορα και σύμφωνα με το χαρακτήρα και το κόστος που επιθυμείτε!